MyWallet – виртуален, безплатен портфейл.

Много често се случва да не знаете за какво сте си изхарчили парите като видите колко са намалели. Много гадно чувство! Предлагам едно ефективно решение на проблема – сайт, чрез който можете да следите приходите и разходите си.

Разглеждала съм много подобни сайтове, но повечето са отрупани с излишни опции, които те объркват или пък някои функции са платени. Сайта MyWallet е точно това, което търсех – опростен, безплатен и сигурен. Както ще забележите, той още се разработва, но вече предлага повечето си функции и работи доста добре. След като си направите регистрация (тук става доста бързо), ще видите следния екран:

 

безплатен сайт за разходи

 Кое е уникалното?

Това е началния екран, който показва оставащите пари, последни разходи и приходи, както и календар със задачи. Има и касичка, където да спестявате средства.Добавени са основни категории за приходи и разходи, може да се работи в различни валути. Освен това има и падащо меню Настройки, от което можете да добавяте категории и на правите настройки по профила ви. В бъдеще предстои добавянето на още настройки, но като за начало тези са достатъчни.

След като цъкнете на Разходи или Приходи ще ви се отвори подробен прозорец на направените покупки или получените пари. Ето така изглежда менюто Разходи:

 

безплатен сайт за раходи

 

Можете да ги сортирате по дата, категория и цена в зависимост от нужната информация.В другото меню Калдендар имате възможност да добавяте бележки и напомняния, които ще ви излизат всеки път на началната страница, така че да не забравите.

Официален сайт: http://mywallet.devgeorgiev.com/

Е, как ви се струва? 🙂

 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

2 thoughts on “MyWallet – виртуален, безплатен портфейл.”

    1. Радвам се, че ти харесва. 🙂 Сайтът в момента се доразработва, така, че ще предлага още много услуги свързани с бюджета.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *