5 сайта за отпускане и релакс

Интернет пространството предлага наистина много ресурси. Днес ще ви запозная с няколко сайта, в които спокойно можете да отдъхнете от напрежението.

Направени са множество изследвания според, които определени звуци ни карат да се успокояваме и отпускаме. Разбира се, такива са звуците на природата. Всеки един е изпитвал приятното й влияние, но когато ежедневието не ни позволява да се разходим и да се оттърсим от проблемите, на помощ идват тези сайтове.

Нека да видим 5-те избрани сайта за отпускане и релакс:

www.calm.com е място, което предлага да се насладите на много живи и красиви природни картини, слушайки бавна, тиха музика. Природата наистина оживява в този сайт. Можете да си сменяте картините, музиката и продължителността.

спокойствие

Rainymood и SimplyRain са други два сайта, в които можете да послушате звукът на дъжд. Сайтът Rainymood всеки ден съчетава звукът на валежа с подходяща песен от Youtube.

спокойствие

На помощ, когато трябва да сме продуктивни и съсредоточени идва този сайт:

спокойствие

GetWorkDone всеки ден пуска много различни песни, които помагат, когато сме под напрежение. Могат да се сменят, ако тази, която върви не ви харесва.

Ако този пост ви харесва, присъединете се към Facebook страницата на блога.

 

Да си поиграем със звуците

За отпускане и релакс просто влезте на ToneMatrix и създайте ваша вълна от звуци. Лично на мен много ми харесва да чувам как определен звук се добавя към вече създадените. Приятно е. 🙂

 

 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

One thought on “5 сайта за отпускане и релакс”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *